Weekend la Cabana Cuca - Vârful Păpușa 2393m

EVENIMENT

Weekend la Cabana Cuca - Vârful Păpușa 2393m

𝐂𝐎𝐒𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄𝐈

330 lei

Data

18-19-20.02.2022

Durata Traseu

Ziua 1: 1,5 ore. Ziua 2: 9 ore. Ziua 3: 1,5 ore

Lungime Traseu

Ziua 1: 4km. Ziua 2: 11km. Ziua 3: 4km

Dificultate

4/5

Conditie Fizica

4/5

Diferenta de Nivel

Ziua 1: urcare 270m, coborâre 0m Ziua 2: urcare 1150m, coborâre 1150m. Ziua 3: urcare 0m, coborâre 270m.

Disponibilitate

10 locuri

Fidelitate

Ai 10% reducere la o tură viitoare pentru fiecare participant înscris din recomandarea ta, care nu a mai fost cu noi în drumeție niciodată.

Informații

Luna Februarie ne aduce o a doua tură autentică de iarnă, cu traseu la lumina frontalei, 2 nopți dormite la cabană, atingerea unui vârf de peste 2000 de metri și seară cu chitară la foc și ceaun!
Noi așteptăm cu nerăbdare acest weekend! 👥🎸🗻
Cabana Cuca se găsește situată la 1175m altitudine la poalele muntelui Grădișteanu din Masivul Iezer – Păpușa, pe malul drept al pârâului Lespezi, Nea Romică, cabanierul face ca acest loc să fie de poveste, veți vedea 😉.

Pe scurt, organizarea sună așa: Vineri după birou ne vedem la Păcii la ora 17:00 și plecăm spre Munții Iezer, lăsăm mașinile la o oră de cabana Cuca, parcurgem acest traseu la lumina frontalelor, a doua zi dimineață plecăm spre vârful Păpușa, seara o petrecem la un ceaun cu ceva bun și câteva pahare de vin, iar duminică după câteva ateliere plecăm spre București.

Costul INCLUDE:

Costul Nu INCLUDE:

Itinerariu/Organizare

🕕 Plecarea va fi 𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟏𝟖 𝐅𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 la ora 𝟏𝟕:𝟎𝟎 din București, zona parcărilor de lângă 𝐌𝐞𝐭𝐫𝐨𝐮 𝐏𝐚𝐜𝐢𝐢, ne vom deplasa cu un MiniVan aproximativ 180 km, 3 ore până la baza traseului de lângă Cabana Voina.
Înainte de plecare vom discuta și de comun acord vom impune câteva reguli privind măsurile de protecție împotriva 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕-𝟐.
Masca de protecție este obligatorie pe parcursul deplasării auto și în toate spațiile închise de pe traseu, mai exact cabane sau refugii dacă este cazul.
Conform legislației în vigoare de la data de 25.10.2021, este obligatoriu ca participanții să posede Certificat Verde valabil.
*(Nu dorim să iscăm controverse pe baza acestui aspect, însă trebuie să ne conformăm legislației!)
🕤 Întoarcerea în București va fi a Duminică în jurul orei 𝟏𝟖:𝟎𝟎 în funcție de trafic!!!

𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐈𝐈 𝐓𝐑𝐀𝐒𝐄𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

🔀𝐑𝐔𝐓𝐀 : Cabana Voina ➜ Valea Cuca ➜ Cabana Cuca 1217m ➜ Șaua Grădișteanu ➜ Vârful Păpușa 2393m ➜ Retur.

Traseul ales este de dificultate medie spre grea, potrivit unui nivel de pregătire montană peste medie, cu o condiție fizică potrivită parcurgerii unui traseu de aproximativ 20km lungime pe parcursul a 3 zile în condiții de iarnă !

𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐎𝐁𝐋𝐈𝐆𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

❗️** Se poate face aprovizionarea cu apă de la izvorul cabanei.
* vă putem pune și noi gratuit la dispoziție dacă le solicitați înainte de tură.

🏠 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐈𝐌𝐏𝐔𝐒 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄

⚠️Condițiile de cazare sunt specifice unei cabane de munte cu acces greoi și aprovizionare precară, vom dormi în unul din cele 2 spații comune ale cabanei și o vom împărți și cu alți drumeți ce vor fi cazați în acel weekend. Se va dormi în paturi amenajate gen prici iar toaleta este în afara cabanei.

ℹ️ Pentru orice alte articole ce vă lipsesc din echipamentul personal și nu sunt oferite de către noi gratuit pe parcursul turei puteți consulta secțiunea de ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE

🌤 PROGNOZA METEO se va anunța înainte cu 2 zile prin postare în cadrul evenimentului !

Ghidajul și asistența turistică vor fi asigurate de Mihai Gîrbocea, ghid montan și național atestat de Ministerul Turismului cu nr.6723 și Boartă Florin-Gabriel, ghid montan atestat de Ministerul Turismului, cu nr. atestat 6721.

Mențiuni

Ne rezervăm drepturile pentru selecţionarea participanţilor din cauza lipsei echipamentului obligatoriu şi modificarea traseului în funcţie de condiţiile meteo şi starea acestuia. În cadrul excursiei o să avem o serie de reguli menite să ne ajute să avem grija de sănătatea şi siguranţa individuală şi colectivă a participanților.
Fiecare traseu este atent documentat și planificat astfel încât să ne putem bucura în voie de frumusețea locurilor vizitate, să putem face suficiente pauze de odihnă, hidratare și fotografii.

𝐍𝐔 se vor stabili niciodată obiective sau termene limită de atingere a unor puncte din traseu care să nu fie realiste sau care vor induce un ritm neadaptat la capacitățile grupului.
Se respectă regulile stabilite de organizatori:

𝐍𝐔 se consumă alcool sau alte substanțe ,,periculoase’’ pe traseu.
𝐍𝐔 se rămâne nesupravegheat pe traseu.
𝐍𝐔 se intră în conflict cu ceilalți participanți.

Se recomandă odihnă și hidratare corespunzătoare înainte de tură!

#GetOutRomania 🇷🇴
#DiscoverRomania #VisitRomania #ExploreMountains #MountainGearRentals #CabanaCuca #VârfulPăpușa #IezerPăpușa #GetOutCamping #GetOutWithUs

Locație

Rezervările

Se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook sau apel la numărul de telefon.
După confirmarea de către noi a participării se va achita prin transfer bancar costul integral sau avansul stabilit în termen de 3 zile lucrătoare. (doar selectarea butonului “Particip/Going” la eveniment nu vă asigură locul in drumeție)
ATENȚIE !!! Locuri limitate, ordinea ocupării acestora se face ținând cont de ordinea rezervărilor confirmate.

⚠️Locul pentru această drumeție se consideră rezervat dacă se achită avansul minim de 200 lei.

Detalii plată

Nume beneficiar: 𝐆𝐄𝐓 𝐎𝐔𝐓 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐒.𝐑.𝐋.
Cont Bancar: 𝐑𝐎𝟗𝟖𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟕𝟕𝟏𝟔𝟕𝟐𝟕𝟒𝟓𝟏𝟎𝟎𝟎𝟏
Banca: Banca Comercială Română BCR
Detalii plată: NrFactură +„Numele evenimentului’’

⚠️Tariful nu se returnează și nu se reportează în cazul neprezentării la ora și locația stabilită pentru plecare sau în cazul prezentării fără echipamentul obligatoriu.
⚠️Pentru retrageri după data de 11 Februarie, din cauze ce nu țin de organizator, tariful se va returna sau reporta în întregime doar dacă se aduce un înlocuitor sau doar 50% în caz contrar.