Weekend în Făgăraș - Vârful Suru 2283m

EVENIMENT

Weekend în Făgăraș - Vârful Suru 2283m

𝐂𝐎𝐒𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄𝐈

370 lei

Data

05-06.02.2022

Durata Traseu

Ziua 1: 5 ore. Ziua 2: 9-10 ore

Lungime Traseu

Ziua 1: 8,5 km. Ziua 2: 17.5 km

Dificultate

4/5

Conditie Fizica

4/5

Diferenta de Nivel

Ziua 1: urcare 967m, coborâre 0m Ziua 2: urcare 830m, coborâre 1790m

Disponibilitate

10 locuri

Fidelitate

Ai 10% reducere la o tură viitoare pentru fiecare participant înscris din recomandarea ta, care nu a mai fost cu noi în drumeție niciodată.

Informații

📌🏔 Începem luna Februarie cu o ieșire de 2 zile în masivul Făgăraș. Vom parcurge un traseu de iarnă spre Cabana și vârful Suru.
Cabana Suru se află pe muchia Moasei la altitudinea de 1450m și este considerată punctul de plecare pe traseul de creastă al Făgărașilor pentru parcurgerea acesteia de la Vest la Est. Vom sta o seară la cabană, a doua zi dis de dimineață urcăm pe vârf și ne întoarcem până după amiază la mașini.

Costul INCLUDE:

Costul Nu INCLUDE:

Itinerariu/Organizare

🕕 Plecarea va fi Sâmbătă, 𝟓 𝐅𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 la ora 𝟓:𝟓𝟎 din București, zona parcărilor de lângă 𝐌𝐞𝐭𝐫𝐨𝐮 𝐏𝐚𝐜𝐢𝐢, ne vom deplasa cu un MiniVan aproximativ 280 km, 5 ore până la baza traseului de la marginea localității Sebeșu de Sus.
Înainte de plecare vom discuta și de comun acord vom impune câteva reguli privind măsurile de protecție împotriva 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕-𝟐.
Masca de protecție este obligatorie pe parcursul deplasării auto și în toate spațiile închise de pe traseu, mai exact cabane sau refugii dacă este cazul.
Conform legislației în vigoare de la data de 25.10.2021, este obligatoriu ca participanții să posede Certificat Verde valabil.
*(Nu dorim să iscăm controverse pe baza acestui aspect, însă trebuie să ne conformăm legislației!)
🕤 Întoarcerea în București va fi a doua zi în jurul orei 𝟐𝟑:𝟎𝟎 în funcție de trafic!!!

𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐈𝐈 𝐓𝐑𝐀𝐒𝐄𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

🔀𝐑𝐔𝐓𝐀 : Sebeșu de Sus ➜ Culmea Moașei ➜ Cabana Suru 1429m ➜ Monumentul Salvamontiștilor ➜ Curmătura Surului 2113m ➜ Vârful Suru 2283m ➜ Retur.
 
Traseul ales este de dificultate medie spre grea, potrivit unui nivel de pregătire montană peste medie, cu o condiție fizică potrivită parcurgerii unui traseu de aproximativ 26km lungime pe parcursul a 2 zile în condiții de iarnă !

𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐎𝐁𝐋𝐈𝐆𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

❗️** Se poate face aprovizionarea de la cabană, lista cu tarife va fi transmisă la înscriere.
* vă putem pune și noi gratuit la dispoziție dacă le solicitați înainte de tură.

🏠 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐈𝐌𝐏𝐔𝐒 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄

ℹ️ Pentru orice alte articole ce vă lipsesc din echipamentul personal și nu sunt oferite de către noi gratuit pe parcursul turei puteți consulta secțiunea de ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE

🌤 PROGNOZA METEO se va anunța înainte cu 2 zile prin postare în cadrul evenimentului !

Ghidajul și asistența turistică vor fi asigurate de Mihai Gîrbocea, ghid montan și național atestat de Ministerul Turismului cu nr.6723 și Boartă Florin-Gabriel, ghid montan atestat de Ministerul Turismului, cu nr. atestat 6721.

Mențiuni

Ne rezervăm drepturile pentru selecţionarea participanţilor din cauza lipsei echipamentului obligatoriu şi modificarea traseului în funcţie de condiţiile meteo şi starea acestuia. În cadrul excursiei o să avem o serie de reguli menite să ne ajute să avem grija de sănătatea şi siguranţa individuală şi colectivă a participanților.
Fiecare traseu este atent documentat și planificat astfel încât să ne putem bucura în voie de frumusețea locurilor vizitate, să putem face suficiente pauze de odihnă, hidratare și fotografii.

𝐍𝐔 se vor stabili niciodată obiective sau termene limită de atingere a unor puncte din traseu care să nu fie realiste sau care vor induce un ritm neadaptat la capacitățile grupului.
Se respectă regulile stabilite de organizatori:

𝐍𝐔 se consumă alcool sau alte substanțe ,,periculoase’’ pe traseu.
𝐍𝐔 se rămâne nesupravegheat pe traseu.
𝐍𝐔 se intră în conflict cu ceilalți participanți.

Se recomandă odihnă și hidratare corespunzătoare înainte de tură!

#GetOutRomania 🇷🇴
#DiscoverRomania #VisitRomania #ExploreMountains #MountainGearRentals #Făgăraș #Suru #CabanaSuru #GetOutCamping #GetOutWithUs

Locație

Rezervările

Se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook sau apel la numărul de telefon.
După confirmarea de către noi a participării se va achita prin transfer bancar costul integral sau avansul stabilit în termen de 3 zile lucrătoare. (doar selectarea butonului “Particip/Going” la eveniment nu vă asigură locul in drumeție)
ATENȚIE !!! Locuri limitate, ordinea ocupării acestora se face ținând cont de ordinea rezervărilor confirmate.

⚠️Locul pentru această drumeție se consideră rezervat dacă se achită avansul minim de 200 lei.

Detalii plată

Nume beneficiar: 𝐆𝐄𝐓 𝐎𝐔𝐓 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐒.𝐑.𝐋.
Cont Bancar: 𝐑𝐎𝟗𝟖𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟕𝟕𝟏𝟔𝟕𝟐𝟕𝟒𝟓𝟏𝟎𝟎𝟎𝟏
Banca: Banca Comercială Română BCR
Detalii plată: NrFactură +„Numele evenimentului’’

⚠️Tariful nu se returnează și nu se reportează în cazul neprezentării la ora și locația stabilită pentru plecare sau în cazul prezentării fără echipamentul obligatoriu.
⚠️Pentru retrageri după data de 𝟐𝟕 𝐈𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, din cauze ce nu țin de organizator, tariful se va returna sau reporta în întregime doar dacă se aduce un înlocuitor sau doar 50% în caz contrar.