Clăbucetul Azugii

Eveniment

Clăbucetul Azugii

𝐂𝐎𝐒𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄𝐈

165 lei

Fidelitate

Ai 10% reducere la o tură viitoare pentru fiecare participant înscris din recomandarea ta, care nu a mai fost cu noi în drumeție niciodată.

Data

08.01.2022

Durata Traseu

7 ore

Lungime Traseu

11 km

Dificultate

2/5

Conditie Fizica

2/5

Diferenta de Nivel

urcare 620m, coborâre 620m

Disponibilitate

MiniVan GetOut: 8 locuri, Transport propriu: 4 locuri.

Informații

📌🏔 Când spui Ianuarie, spui iarnă, iar pentru noi iarna însemnă zăpadă, muuuultă zăpadă ! 🌨❄️
Mergem de data aceasta în căutarea zăpezii pe Clăbucetul Azugii, iar dacă iarna va fi iarnă, o vom și găsi, peisajele vor fi…… mhhh, ca în fotografia de mai sus, pe care buna noastră prietenă Ana le-a surprins în 2020.

Costul INCLUDE:

Costul Nu INCLUDE:

Itinerariu/Organizare

🕕 Plecarea va fi Sâmbătă, 8 Ianuarie la ora 6:00 din București, zona parcărilor de lângă Metrou Aviatorilor, ne vom deplasa cu un MiniVan aproximativ 180 km, 3 ore până la intrarea în traseu din zona stațiunii Azuga.
Înainte de plecare vom discuta și de comun acord vom impune câteva reguli privind măsurile de protecție împotriva 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕-𝟐.
Masca de protecție este obligatorie pe parcursul deplasării auto și în toate spațiile închise de pe traseu, mai exact cabane sau refugii dacă este cazul.
Conform legislației în vigoare de la data de 25.10.2021, este obligatoriu ca participanții să posede Certificat Verde de vaccinare.
*(Nu dorim să iscăm controverse pe baza acestui aspect, însă trebuie să ne conformăm legislației!)
🕤 Întoarcerea în București va fi în aceeași zi în jurul orei 𝟐𝟎:𝟑𝟎 în funcție de trafic și de comportamentul grupului în traseu.

𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐈𝐈 𝐓𝐑𝐀𝐒𝐄𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

🔀𝐑𝐔𝐓𝐀 : Azuga ➜ Clăbucetul Azugii ➜ Piciorul Cenușeroaiei ➜ Azuga.
 
Traseul ales este de dificultate medie, potrivit oricărui nivel de pregătire montană dar cu o condiție fizică potrivită parcurgerii unui traseu de aproximativ 11km lungime și 620m diferență de nivel în condiții de iarnă!

𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐎𝐁𝐋𝐈𝐆𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈𝐔 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄

❗️**Nu avem cabane sau puncte de reaprovizionare pe traseu.
* vă putem pune și noi gratuit la dispoziție dacă le solicitați înainte de tură.

ℹ️ Pentru orice alte articole ce vă lipsesc din echipamentul personal și nu sunt oferite de către noi gratuit pe parcursul turei puteți consulta secțiunea de ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE

🌤 PROGNOZA METEO se va anunța înainte cu 2 zile prin postare în cadrul evenimentului !

Ghidajul și asistența turistică vor fi asigurate de Mihai Gîrbocea, ghid montan și național atestat de Ministerul Turismului cu nr.6723.

Mențiuni

Ne rezervăm drepturile pentru selecţionarea participanţilor din cauza lipsei echipamentului obligatoriu şi modificarea traseului în funcţie de condiţiile meteo şi starea acestuia. În cadrul excursiei o să avem o serie de reguli menite să ne ajute să avem grija de sănătatea şi siguranţa individuală şi colectivă a participanților.
Fiecare traseu este atent documentat și planificat astfel încât să ne putem bucura în voie de frumusețea locurilor vizitate, să putem face suficiente pauze de odihnă, hidratare și fotografii.

𝐍𝐔 se vor stabili niciodată obiective sau termene limită de atingere a unor puncte din traseu care să nu fie realiste sau care vor induce un ritm neadaptat la capacitățile grupului.
Se respectă regulile stabilite de organizatori:
𝐍𝐔 se consumă alcool sau alte substanțe ,,periculoase’’ pe traseu.
𝐍𝐔 se rămâne nesupravegheat pe traseu.
𝐍𝐔 se intră în conflict cu ceilalți participanți.

Se recomandă odihnă și hidratare corespunzătoare înainte de tură!

#GetOutRomania 🇷🇴
#DiscoverRomania #VisitRomania #ExploreMountains  #MountainGearRentals #VisitAzuga #ClăbucetulAzugii #GetOutCamping #GetOutWithUs

Rezervările

Se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook sau apel la numărul de telefon.
După confirmarea de către noi a participării se va achita prin transfer bancar costul integral sau avansul stabilit în termen de 3 zile lucrătoare. (doar selectarea butonului “Particip/Going” la eveniment nu vă asigură locul in drumeție)
ATENȚIE !!! Locuri limitate, ordinea ocupării acestora se face ținând cont de ordinea rezervărilor confirmate.

Detalii plată

Nume beneficiar: 𝐆𝐄𝐓 𝐎𝐔𝐓 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐒.𝐑.𝐋.
Cont Bancar: 𝐑𝐎𝟗𝟖𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟕𝟕𝟏𝟔𝟕𝟐𝟕𝟒𝟓𝟏𝟎𝟎𝟎𝟏
Banca: Banca Comercială Română BCR
Detalii plată: NrFactură +„Numele evenimentului’’