ÎNCEPUT DE AN LA CABANA CURMĂTURA 0.2

Eveniment
IMG (56)

ÎNCEPUT DE AN LA CABANA CURMĂTURA 0.2

𝐂𝐎𝐒𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐑𝐔𝐌𝐄𝐓𝐈𝐄𝐈

150 lei / persoană

Data

02.01.2022

Durată Traseu

6 ore

Lungime Traseu

11,5 Km

Dificultate

2/5

Condiție Fizică

2/5

Diferență Nivel

urcare 660m, coborâre 660m

Disponibilitate

MiniVan GetOut: 8 locuri, Transport propriu: 4 locuri.

Fidelitate

Ai 10% reducere la o tură viitoare pentru fiecare participant înscris din recomandarea ta, care nu a mai fost cu noi în drumeție niciodată.

Informații

🍾❄️Ianuarie 2022, ohhh da, haideți să începem anul cum se cuvine. Mergem la Cabana Curmătura într-o drumeție ce se va desfășura în condiții de iarnă, aceasta va fi una accesibilă oricărui nivel de pregătire montană, dar cu o condiție fizică suficientă parcurgerii unui traseu de 6-7 ore la temperaturi de 0-5 grade celsius.
🚩Pornim din Zărnești prin Prăpăstii, admirăm formațiunile spectaculoase de stâncă apoi începem urcarea prin pădure.
Această cabană este situată la altitudinea de 1436m la baza crestei dantelate a Pietrei Craiului, al cărei profil caracteristic se remarcă de la mare distanţă, este îmbogăţită de elementele specifice, de floră şi faună – monumente ale naturii pe care le vom descoperi împreună.

Costul INCLUDE:

Costul NU INCLUDE:

Itinerariu / Organizare

🕕 Plecarea va fi Duminică, 2 Ianuarie la ora 𝟔:𝟎𝟎 din București, zona parcărilor de lângă Metrou Aviatorilor, ne vom deplasa cu un MiniVan aproximativ 180 km, 3 ore până la intrarea în traseu din zona Fântânii lui Botorog.
Înainte de plecare vom discuta și de comun acord vom impune câteva reguli privind măsurile de protecție împotriva 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕-𝟐.
Masca de proteție este obligatorie pe parcursul deplasării auto și în toate spațiile închise de pe traseu, mai exact cabane sau refugii dacă este cazul.
Conform legislației în vigoare de la data de 25.10.2021, este obligatoriu ca participanții să posede Certificat Verde valabil.
*(Nu dorim să iscăm controverse pe baza acestui aspect, însă trebuie să ne conformăm legislației!)
🕤 Întoarcerea în București va fi în aceeași zi în jurul orei 𝟐𝟏:𝟑𝟎 în funcție de trafic și de comportamentul grupului în traseu.
 

Detalii traseu drumeție

🔀𝐑𝐔𝐓𝐀 : Prăpăstiile Zărneștilor ➜ Cabana Curmătura ➜ Poiana Zănoaga ➜ Fântâna lui Botorog.
Traseul ales este de dificultate ușoară spre medie, potrivit oricărui nivel de pregătire montană dar cu o condiție fizică potrivită parcurgerii unui traseu de aproximativ 12km lungime și aproximativ 650m diferență de nivel!

Echipament OBLIGATORIU drumeție

* vă putem pune și noi gratuit la dispoziție dacă le solicitați înainte de tură.

ℹ️ Pentru orice alte articole ce vă lipsesc din echipamentul personal și nu sunt oferite de către noi gratuit pe parcursul turei puteți consulta secțiunea de ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE

🌤PROGNOZA METEO se va anunța înainte cu 2 zile prin postare în cadrul evenimentului pe Facebook!

Ghidajul și asistența turistică vor fi asigurate de Mihai Gîrbocea, ghid montan și național atestat de Ministerul Turismului cu nr.6723.

Mențiuni

Ne rezervăm drepturile pentru selecţionarea participanţilor din cauza lipsei echipamentului obligatoriu şi modificarea traseului în funcţie de condiţiile meteo şi starea acestuia. În cadrul excursiei o să avem o serie de reguli menite să ne ajute să avem grija de sănătatea şi siguranţa individuală şi colectivă a participanților.
Fiecare traseu este atent documentat și planificat astfel încât să ne putem bucura în voie de frumusețea locurilor vizitate, să putem face suficiente pauze de odihnă, hidratare și fotografii.
𝐍𝐔 se vor stabili niciodată obiective sau termene limită de atingere a unor puncte din traseu care să nu fie realiste sau care vor induce un ritm neadaptat la capacitățile grupului.
Se respectă regulile stabilite de organizatori:
𝐍𝐔 se consumă alcool sau alte substanțe ,,periculoase’’ pe traseu.
𝐍𝐔 se rămâne nesupravegheat pe traseu.
𝐍𝐔 se intră în conflict cu ceilalți participanți.

Se recomandă odihnă și hidratare corespunzătoare înainte de tură!

#GetOutRomania 
#DiscoverRomania #VisitRomania #ExploreMountains

Rezervarile

Se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook sau apel la numărul de telefon.
După confirmarea de către noi a participării se va achita prin transfer bancar costul integral sau avansul stabilit în termen de 3 zile lucrătoare. (doar selectarea butonului “Particip/Going” la eveniment nu vă asigură locul in drumeție)
ATENȚIE !!! Locuri limitate, ordinea ocupării acestora se face ținând cont de ordinea rezervărilor confirmate.

Detalii plată

Nume beneficiar: 𝐆𝐄𝐓 𝐎𝐔𝐓 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀 𝐒.𝐑.𝐋.
Cont Bancar: 𝐑𝐎𝟗𝟖𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟕𝟕𝟏𝟔𝟕𝟐𝟕𝟒𝟓𝟏𝟎𝟎𝟎𝟏
Banca: Banca Comercială Română BCR
Detalii plată: NrFactură +„Numele evenimentului’’