ACTIVITĂȚI

ACTIVITĂȚI

TRASEE DE DRUMEȚIE

Drumeția este cea mai des întâlnită formă de relaxare în natură,
este o activitate în aer liber care constă în mersul pe jos, în medii naturale, de multe ori în zone muntoase sau alte zone pitorești.

Ture de una sau mai multe zile, de relaxare, culturale sau tehnice, oriunde putem îmbrățișa natura, în România sau Europa.

Trasee de drumetie
Ture cu cortul

TURE CU CORTUL

Printre preferatele noastre, turele în care înnoptăm la cort sunt cele mai relaxante, exceptând greutatea rucsacului 😊

Veți avea ocazia să dormiți la altitudini mari, pe creste sau în spații special amenajate, ne vom bucura de picnicurile luate în tabără și de poveștile din jurul focului. Dacă și cerul este senin, spectacolul va fi pe măsură !

VIA FERRATA

Via Ferrata provine din limba italiană și s-ar putea traduce exact prin expresia “drum de fier” sau “iron way” în  limba engleză. Via Ferrata este de fapt un traseu montan echipat cu șufe metalice, trepte de fier și alte ancore, spre exemplu poduri suspendate sau traverse. Acesta permite turiștilor mai puțin experimentați în alpinism să parcurgă trasee expuse, pereți verticali și să ajungă pe vârfuri în siguranță.

În România avem câteva astfel de trasee, preferatele noastre sunt cele de la Baia de Fier, acolo unde vom ajunge de cel puțin 4-5 ori pe an.

Via Ferrata
Mountain bike

MOUNTAIN BIKE

Mountain Bike-ul este un sport foarte complex ce include mai multe discipline, însă noi practicăm această activitate doar la nivel de începător. Parcurgem trasee montane accesibile cu bicicleta și profităm de viteza mai mare a acesteia pentru a atinge cât mai multe obiective în aceeași zi. Bineînțeles că ne vom chinui la urcări, însă merită tot efortul pentru minutele de coborâre în viteză !

EXCURSII TEMATICE

Organizăm excursii tematice de 1 zi sau mai multe, la cerere sau în oferta curentă, prin care atingem obiective sezoniere, participăm la evenimente/festivaluri culturale sau pur și simplu profităm de ocazii pentru a vedea locuri noi cu tematici diferite.

Excursii tematice
Tururi de oras

TURURI DE ORAȘ

Prin intermediul ghizilor proprii sau ghizilor locali din anumite orașe, organizăm tururi publice sau private cu o anumită tematică în majoritatea orașelor din România. Puteți opta pentru un tur panoramic sau unul mai lung, la pas spre obiectivele stabilite.

ATELIERE DE EDUCAȚIE MONTANĂ

Cu ajutorul acestor activități ne propunem ca alături de noi să nu fiți simpli turiști, ne dorim să acumulați cât mai multe noțiuni de planificare, tehnică și siguranță montană.

Atelier educatie montana
Activitati de voluntariat

ACTIVITĂȚI DE VOLUNTARIAT

Organizăm sau luăm parte împreună cu asociații partenere la evenimente de voluntariat precum împăduriri, acțiuni de igienizare sau remarcare a anumitor trasee montane.

EVENIMENTE PRIVATE

Îți ascultăm cu atenție dorințele și venim cu o propunere pentru a oferi clipe de neuitat familiei, grupului tău de prieteni sau chiar colegilor de birou. Trebuie doar să ne spuneți ce sau unde doriți să mergeți și noi ne vom ocupa de tot !